PUUHA-hankkeen loppuvuoden webinaarit

14.11.2022

Jäsenhankintailta
Tiistaina 22.11.2022 klo. 18.30–20.00

Kuopion Puutarhaseuran Anja Rämö ja Riitta Utriainen kertovat niksejä ja vinkkejä sekä omakohtaisia kokemuksia liittyen jäsenhankintaan. Puutarhayhdistysten jäsenillä on myös mahdollisuus jakaa vinkkejään muille sekä keskustella tästä tärkeästä asiasta keskenään illan aikana. Viher- ja puutarha-alan opettajayhdistyksen (VIPU) Anne Friman ja Mari Sainio ovat myös mukana ja he kertovat miten oppilaitosyhteistyötä voisi edistää ja sitä kautta saada opiskelijoita mukaan yhdistystoimintaan. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään maanantaina 21. marraskuuta klo. 12.00 mennessä tämän linkin kautta.

Uusi vuosi ja uudet viljelykasvit!
Keskiviikko 7.12.2022 klo. 18.30–20.00.

Vuoden viimeisessä webinaarissa käännämme katseemme kohti tulevaa ja kuulemme hankekoordinaattoriltamme Jaanalta mitä vuosi 2023 tuo tullessaan hankkeen parissa. Uudelle viljelyvuodelle voi suunnitella erikoisten ja eksoottisten kasvien viljelyä. Puutarhuri, hortonomi ja toimittaja Elina Vuori Myllypellon taimet -puutarhalta jakaa meille omakohtaisia viljelykokemuksia erikoisten kasvien viljelystä ja antaa vinkkejä niiden kasvatukseen. Voit tutustua puutarhaan täällä. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään keskiviikkona 7. joulukuuta klo. 12.00 mennessä tämän linkin kautta.

Webinaareihin ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin ennen tapahtuman alkua.

Webinaarien järjestäjänä toimii Puutarhaliitto ry:n PUUHA-hanke, joka on saanut rahoitusta Maiju ja Yrjö Rikalan Puutarhasäätiöltä.

Tietoa hankkeesta ja ajankohtaisista asioista löydät hankkeen kotisivulta sekä Facebook-sivulta.

Kotipuutarha-lehden jäsentarjous

Iloisia uutisia, hyvä puutarhayhdistyksen jäsen!

Puutarhayhdistyksen jäsenkortilla saat jatkuvan alennuksen Kotipuutarhan tilaushinnasta.

Jäsentilaus on kestotilaus, joka jatkuu vuosi kerrallaan ilman erillistä uudistamista. Tilaukseen sisältyy digilehti ja -arkisto. Keväällä 2023 Kotipuutarhan nettisivuille tulee entistä enemmän vain tilaajille tarkoitettuja digisisältöjä. Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa vuonna 2023. Touko–kesäkuun lehti on muhkea kaksoisnumero.

Jäsenetuhintaisen tilauksen voit tehdä netissä, sähköpostitse kotipuutarha@atex.comtai soittamalla Kotipuutarhan asiakaspalveluun (03) 4246 5324.

Uusi tilaaja

Hyödynnä jäsenetu ja tilaa Kotipuutarha vain 64 € / vuosi.
Normaali kestotilaushinta vuonna 2023 on 79 € (vanhoille tilaajille) ja 95 € (uusille tilaajille).

Nykyinen tilaaja

Muuta voimassa oleva Kotipuutarhan kestotilauksesi edulliseksi jäsentilaukseksi vain 64 € / vuosi uuden tilausjakson alkaessa. Huom! Jos jäsenetutilauksesi on jo voimassa, sitä ei tarvitse uudistaa vuosittain.