Arkisto

Seuran uusi historiikki julkaistiin juhlaseminaarissa 8.10.2016. Kaikki seuran jäsenet saavat yhden kirjan ilmaiseksi. Ne, jotka eivät olleet juhlaseminaarissa, voivat noutaa kirjan Jussilasta, os. Puulaakintie 6 (avoinna ark. klo 9-16). Kirjaa on jaossa myös su 15.1. klo 14 alkavassa siemenvaihtotapahtumassa. Sen jälkeen kirjaa saa vain Jussilasta tai sopimalla asiasta erikseen esim. sähköpostilla jyvaskylan.puutarhaseura@gmail.com tai jonkun toimijan kanssa, ks. yhteystiedot. Jäsenet voivat ostaa myös lisäkappaleita 20 euron hinnalla, ulkopuolisille kirjan hinta on 25 euroa.

Muistopuu 120 -vuotisesta toiminnasta

17.10.2016 istutettiin Kuokkalan puulajipuistoon reilusti parimetrinen punatammi. Istutuksen valmistelivat Esko Alm ja Keski-Suomen Puutarha-Avun henkilökunta. Punatammi on Marjatta Uosukaisen kasvattama siementaimi Mustilan suurista punatammista. Istutuksessa olivat paikalla Esko Alm, Marjatta Uosukainen, Enni Mertanen ja Erkki Mertanen. Nimikyltti puulle tulee myöhemmin.

************************************************