Jäsenedut

Keväällä 2018 otimme käyttöön uudet jäsenkortit. Jäsenkortit postitetaan jäsenmaksun maksaneille jäsenille huhtikuun aikana, joten huolehdithan jäsenmaksusi ajoissa maksuun. Jäsenalennuksen yhteistyökumppaneiltamme saa jatkossa vain jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenalennukset näet täältä.

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella, täytä kaikki tähdellä merkityt kentät.  Huomaa, että jotkut viestit saattavat tulla vain sähköisenä, esim. tiedot mahdollisista peruutuspaikoista matkoille tai mahdolliset viime hetken ohjelmanmuutokset. Seuraavaksi maksa jäsenmaksu Jyväskylän puutarhaseuran tilille, tilinumero on FI64 8000 1800 3617 10, muista merkitä viestikenttään nimesi ja osoitteesi.

Saat jäsenpostia heti kun maksusi näkyy seuran tilillä. Jäsenmaksu on 16,00 euroa /vuosi.